İOKBS Süre Uzatımı:

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuru sürecinde oluşabilecek öğrenci mağduriyetlerinin önüne geçebilmek amacıyla, başvuru süresi 5 Mart 2024 tarihi saat 17.00'ye kadar , onay süresi ise 6 Mart 2024 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.

Şbt

024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

BAŞVURU YAPMAYAN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE. SİSTEM KAPANDIKTAN SONRA BAŞVURULAR YAPILAMAYACAKTIR.

BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN VELİLERİMİZ EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Ekm

Toki Kayaşehir Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 13 EKİM 2023 CUMA günü saat 15:30'da, okulumuz konferans salonunda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek yapılacaktır.

Tüm öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.