Kurumsal Kimlik

Logo/Amblem Tanıtımı

Logomuzda okulumuzu yapan  Toplu Konut İdaresinin kısaltması yer almaktadır.  "T" harfi kollarını açmış öğrenmeye istekli öğrencilerimizi temsil etmektedir.

Logomuzda yer alan ikinci harf olan "O" harfi yerine devletimizi temsil eden bayrağımızın sembolü olan ay yıldız kullanılmıştır. Ay- yıldız. aynı zamanda resmi bir devlet kuruluşu olduğumuzu da temsil etmektedir.

Logomuzda yer alan üçüncü harf olan "K" harfinin ise bir kısmı kullanılmış olup üst tarafı yukarı ok işaretiyle birleştirilmiştir. Yukarı ok her zaman daha ileriyi hedeflediğimizi simgelemektedir. Başarı ve eğitim anlamında  her zaman daha yukarı hedeflerimizi temsil etmektedir.

Logumuzda son harf olan "İ" harfini ise i harfinin üstündeki noktayı eğitim meşalesi ile değiştirip her zaman var olan eğitim azmini simgelemektedir.

Logumuzda yer alan 2010 sayısı okulumuzun açılış yılını göstermektedir.

Logomuzdaki kırmız beyaz renkler, Türk bayrağımızın renklerini temsil etmektedir.

Okul Ambleminin/Logosunun Kullanımı

Toki Kayaşehir Ortaokulu amblemi/logosu sadece okul idaresi ve okulumuz öğretmenleri tarafından eğitim ve öğretim faaliyetleri için kullanıma sunulmuştur. Bunun dışındaki kullanımlar yasaktır.

19-11-2020

Yayın: 19.11.2020 - Güncelleme: 20.11.2020 13:57 - Görüntülenme: 884