REŞAT BOZKURT - OKUL MÜDÜRÜ

1979 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı.1997 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt yaptırarak üniversite eğitimine başladı.2001 yılında Esenler Kazım Karabekir İlköğretim okuluna Türkçe Öğretmeni  olarak atandı.Aynı okulda 12 yıl öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu.2013 yılında Başakşehir İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı.2014 yılında Başakşehir Şahintepe İmam-Hatip Ortaokulunun Kurucu Müdürlüğünü yaptı.2015 yılından itibaren sırasıyla Başakşehir M.Emin Saraç İmam-Hatip Ortaokulu,  İbrahim Koçaslan Ortaokulunda yönetici olarak görev yapan Reşat BOZKURT 03.07.2019 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.