3 EYLÜL 2023 TARİHİNDE YAPILAN BURSLULUK SINAVINI (İOKBS) KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE

• Burs ödemeleri, ilgi (b) İş Birliği Protokolü kapsamında PTT şubelerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan T.C. kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.
  •  2023 yılında burs almaya hak kazanan öğrenci bilgileri 10.10.2023 tarihinden itibaren e-Okul burs modülüne aktarılacaktır. Burs almaya hak kazanan ancak daha sonradan çeşitli nedenlerle bursluluk şartlarını taşımadığı anlaşılan öğrencilerin bursluluk durumlarının iptal işlemleri, öğrencilerin kayıtlarının bulunduğu okul müdürlüklerince e-Burs modülü üzerinden yapılacaktır.
  • Burslar her ayın 25 inde ön yüklemeli banka kartlarına aktarılacaktır.
  • Kartlar; ön yüklemeli ve pos geçiş özelliğine sahip olacaktır.
  • Vakıfbank, sözleşme süresince aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, kart aidatı, bakiye sorma, hesap hareketi dökümü, kart basımı ve benzeri bankacılık işlemlerinden her ne ad altında olursa olsun öğrenciden başka bir masraf ve/veya ücret talep etmeyecektir.
  • PTT, sözleşme sürecinde aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, kart aidatı, bakiye sorma, Pttmatik’lerden son on işlem için hesap hareketleri dökümü, adı altında öğrenciden masraf veya ücret talep etmeyecektir. BDDK hükmü gereğince, kayıp, çalıntı ve benzeri nedenler dolayısıyla yılda iki adetten sonraki kart yenileme durumlarında kart ücreti kart maliyeti ölçüsünde alınabilecektir.
  • Ödemeler sadece hak sahibine yapılacak olup hak sahibini temsil eden veli, vasi, kayyım ve vekillerine ödeme yapılmayacaktır.
Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 10.10.2023 13:02 - Görüntülenme: 984

Etiketler :